• Klantbeoordeling:
  • Showroom 6 dagen per week geopend
  • Tel: 0316 341300

Rechthoekige eettafel

Stel je eigen tafel samen

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Ronde industriële tafel Belfast
    Waardering:
    100%
    Vanaf € 1.183,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De rechthoekige eettafel: de bekendste vorm

Een rechthoekige tafel is niet voor niets een zeer veelvoorkomende tafel. Een mooie rechthoekige tafel geeft een strakke en moderne uitstraling aan een ruimte. In een grote ruimte en langwerpige is een rechthoekige tafel een ideale optie omdat ze redelijk veel ruimte in beslag nemen en daardoor vaak veel zitplaats bieden. Toch kun je meestal nog makkelijk langs rechthoekige tafels lopen omdat ze als je ze in de lengterichting zit niet veel breedteruimte innemen. Stel je maar eens voor hoeveel ruimte een ronde tafel met 8 stoelen in een rechthoekige kamer inneemt. Een rechthoekig tafelblad 200 x 100 centimeter is genoeg om 8 personen aan te laten schuiven aan jouw tafel. Een mooi rechthoekig tafelblad van eikenhout is een absolute sfeerbepaler in jouw interieur.

Soorten tafels

Bij Tafels99 worden de tafels grofweg ingedeeld in drie verschillende soorten. Dit zijn de boomstamtafels, industriële tafels en kloostertafels. Boomstamtafels zijn gemaakt van nauwelijks bewerkte stukken hout. De structuur van het hout en de nerven zijn in deze tafels nog zichtbaar waardoor de boomstamtafels een natuurlijk uitstraling hebben. Industriële tafels staan bekend om hun strakke, stoere en degelijke uitstraling. Vaak hebben deze industriële tafels een metalen onderstel en een minimalistisch vormgeving. De laatste soort tafels die wordt onderscheiden in deze webwinkels zijn de kloostertafels. Deze tafels danken hun naam aan het feit dat ze vroeger veel door monniken werden gebruikt om aan te werken. Deze robuuste tafels hebben een mooie en gezellige uitstraling en zijn ideaal om werkzaamheden aan te verrichten. Al deze verschillende soorten tafels zijn verkrijgbaar met een tafelblad 200 x 100 centimeter. Uiteraard kun je de tafelbladen in verschillende stijlen ook los bij ons bestellen. Daarnaast is het mogelijk om jouw ideale tafel in drie stappen samen te stellen bij Tafels99. Je kiest eerst het tafelblad, vervolgens het onderstel en als laatste de kleur en afwerking van de tafel.


Kijken en kopen

Als je twijfelt over de aankoop van een rechthoekige eettafel, is het aan te raden eens een bezoekje te brengen aan onze showroom. In deze showroom in Zevenaar kun je de verschillende tafels eens in het echt bewonderen. Ook kun je hier advies over de verschillende tafels inwinnen bij onze professionals. Je kunt voor vragen en advies overigens ook contact met ons opnemen via de mail of telefoon. We zijn te bereiken via tafels@99webshops.nl en 0316-331406.