• Klantbeoordeling:
 • Showroom 6 dagen per week geopend
 • Tel: 0316 341300

Ronde tafel 150 cm

Stel je eigen tafel samen

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Ronde industriële tafel Belfast
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 1.183,00
 2. Ronde Industriële tafel Cardif
  Vanaf € 963,00
 3. Ronde Industriële tafel Norwich
  Waardering:
  94%
  Vanaf € 934,00
 4. Ronde industriële tafel Oxford
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 1.209,00
 5. Ronde kloostertafel Grand
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 1.205,00
 6. Ronde Kloostertafel Verdun
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 1.209,00
 7. Ronde Tafel Norwich White
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 934,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ronde tafel 150 cm: voor grotere groepen

De tafel in de woonkamer wordt vaak gezien als ontmoetingspunt in huis en blikvanger van het interieur. Aan deze tafel wordt er vaak gewerkt, gegeten, gestudeerd en gepraat. Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om tafels. Er zijn bij tafels99.nl tafels te koop in verschillende stijlen, vormen en afmetingen.

 

De pluspunten van een ronde tafel

Een ronde tafel heeft een hoop voordelen ten opzichte van de gebruikelijke vierkante of rechthoekige tafels. Een belangrijk pluspunt van de ronde tafel is het feit dat je er erg goed groepsgesprekken aan kunt voeren. Doordat alle mensen aan de tafel elkaar aan kunnen kijken, kun je aan een ronde tafel beter centrale gesprekken voeren dan aan vierkante of rechthoekige tafels. Ook bij het spelen van bordspellen of het nuttigen van maaltijden is een ronde tafel erg handig. Iedereen zit even ver van het midden van de tafel af dus je kunt meestal makkelijker bij dingen die op de tafel staan. Een ander pluspunt is het feit dat mensen minder geneigd zijn spullen te laten slingeren op een ronde tafel. Doordat er geen hoekjes zijn waarop je spullen weg kunt stoppen zal een ronde tafel vaak netter blijven.

 

Grote ronde tafel kopen

Een ronde tafel zorgt voor gezelligheid en sfeer en geeft een ruimte extra cachet. Een grote ronde tafel in jouw woonkamer of keuken is een centraal ontmoetingspunt in huis, het is ook nog eens een absolute blikvanger in jouw interieur. Met een mooie ronde tafel met een flinke omvang geef jij gasten het gevoel dat ze welkom zijn in jouw gezellige huis. Er is altijd ruimte om aan te schuiven aan jouw gezellige tafel. Een grote ronde tafel kan ook een goede aankoop zijn voor in jouw kantoor. Zoals gezegd is een ronde tafel een geweldige plek voor een centraal gesprek zoals een vergadering. Je kunt de afmetingen van een ronde tafel af laten hangen van de ruimte in jouw kamer maar ook van het aantal personen dat eraan moet kunnen zitten. Een ronde tafel 150 cm is geschikt voor 6 of 7 zitplaatsen. Iedere extra persoon betekent dat er 10 centimeter bij de diameter moet worden opgeteld. Voor iedere persoon minder mag 10 centimeter van de diameter worden afgetrokken. Een ronde tafel 150 cm is een uitstekende keuze voor iedereen die een grote ronde tafel wil kopen.

 

Advies en kopen ronde tafel 150 cm

Uiteraard kan het voorkomen dat je niet helemaal zeker bent van de aankoop van een ronde tafel 150 cm. Onze interieurdesigners geven je in dit geval graag vrijblijvend advies over de aankoop. Je kunt langskomen in onze showroom voor advies en om de verschillende tafels in het echt te bekijken. De showroom is te vinden in Zevenaar vlakbij Arnhem. Je kunt ons ook bereiken voor vragen en advies op het telefoonnummer 0316-331406. Ook kun je mailen naar tafels@99webshops.nl