• Klantbeoordeling:
  • Showroom 6 dagen per week geopend
  • Tel: 0316 341300

Lampen

Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lampen

Een lamp in een koperen afwerking vormt een speelse aanvulling op een industriële tafel, maar ook een glazen exemplaar heeft een ongedwongen, modieuze look die perfect is voor vele industriële tafels. Uiteraard hangt voor een lamp erg af van het ontwerp van de tafel. In ons assortiment hebben we gekozen voor diverse lampen die in combinatie met een van onze tafels een fantastische look creëren.

 

Een lamp voor elke ruimte

Lampen zijn natuurlijk geliefd om hun functionaliteit; het sfeervolle licht dat ze geven waarmee de zichtbaarheid binnen een kamer wordt vergroot. Het design speelt echter ook een grote rol, in samenspraak met een prachtige eikenhouten tafel zorgt deze voor de uitstraling van uw woning, het uithangbord van het huis. Kies zorgvuldig een lamp die goed past bij de eerder gekozen tafel en combineer deze optimaal om er een echte eye-catcher van te maken die elke bezoeker direct aanspreekt.

 

Prettig en sfeervol

Een lamp hoeft niet standaard van glas te zijn: lampen kunnen uit allerlei verschillende materialen gemaakt worden, zodat ze perfect in iedere woonkamer of keuken passen. Ook zijn er meerdere afmetingen mogelijk en worden er talloze verschillende modellen aangeboden, bijvoorbeeld met anders vormgegeven ontwerpen en in verschillende types zoals hanglampen, vloerlampen, wandlampen en meer . Op die manier kunt u precies de lamp uitzoeken die bij uw smaak en stijl past en die uw tafel en hele kamer net wat extra sfeer en karakter meegeeft.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in de lampen en wilt u graag weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Neem dan contact op door ons te bellen op 0316-331406 of te mailen op tafels@99webshops.nl. Wij helpen u graag met al uw vragen, verzoeken en moeilijkheden, zodat u binnenkort net zo’n trendy, robuuste tafel met lamp in uw huis heeft staan!