• Klantbeoordeling:
  • Showroom 6 dagen per week geopend
  • Tel: 0316 341300

Over ons

Bezig met laden...

Ons bedrijf

Ons bedrijf is al sinds 1978 actief in de woonbranche. We zijn een familiebedrijf en inmiddels staat de 2e generatie aan het roer. Met ons team van 6 personen werken we dagelijks met veel plezier om onze klanten van mooie meubelen te voorzien.

 

Foto showroom Tafels99

 

Showroom

Onze showroom, werkplaats en magazijn bevinden zich in Zevenaar aan de Kelvinstraat 16. In onze showroom hebben we een deel van onze collectie staan, tafels in vele soorten, maten en kleuren, maar ook salontafels, bijzettafels, eetkamerstoelen, tv meubels en meer.

 

 

 

Werkplaats

Naast de meubels in de showroom kun je een kijkje nemen in onze werkplaats waar wij met veel vakmanschap de tafels naar uw wens klaarmaken (link youtube filmpje), van het zagen tot het inpakken voor verzenden, en alles stappen daar tussen. Volg ons op instagram om meer te zien van onze dagelijkse activiteiten.

 

 

Magazijn

In ons magazijn hebben wij meer dan 200 tafelbladen in verschillende vormen en maten op voorraad. Als je bij ons een tafel komt bestellen kun je, als je dat wilt, in ons magazijn zelfs een blad uitzoeken.

 

Foto 4