• Klantbeoordeling:
  • Showroom 6 dagen per week geopend
  • Tel: 0316 341300

Tafelblad op maat

Bezig met laden...

Extra stijl en sfeer

Tafelblad op maat

Een mooie tafel in jouw woonkamer, keuken of eetkamer geeft jouw huis een hele hoop extra stijl en sfeer. Smaken verschillen en daarom zijn er enorm veel verschillende tafels te vinden bij tafels99.nl. Toch kan het zo zijn dat jouw droomtafel hier niet tussenstaat, dan kun je gelukkig ook een tafelblad op maat laten maken bij ons.

Vormen en afmetingen

Het tafelblad is natuurlijk een enorm belangrijk onderdeel van het ontwerp van een tafel. Er zijn momenteel grofweg drie verschillende vormen die in trek zijn als het om tafelbladen gaat. Dit zijn de vierkante, rechthoekige en ronde tafelbladen. Vierkante tafels zijn geliefd door de mooie symmetrie en strakke lijnen die ze kunnen creëren. Rechthoekige tafels zijn veelzijdig en praktisch en worden daarom veel gekozen. Tafels met een rond tafelblad breken de lijnen en worden daarom vaak gezien als een gezellige en sfeervolle keuze. Bij tafels99.nl zijn de verschillende vormen van het tafelblad beschikbaar in diverse afmetingen. Er zijn tafels die plaats bieden aan 2 personen maar ook grote tafels die voor 8 of 10 personen geschikt zijn. Welk tafelblad het best bij jou past is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen wensen. Als je twijfelt over bijvoorbeeld de geschikte afmetingen voor jouw situatie kun je altijd contact opnemen met onze interieurexperts. Je kunt ze spreken in onze showroom in Zevenaar maar ook bellen of mailen voor vrijblijvend advies.

Jouw eigen tafel

Als de ideale tafel voor jouw huis er ondanks ons uitgebreide assortiment niet tussen zit, kun je er altijd nog voor kiezen om jouw eigen tafel samen te stellen. In slechts drie stappen kun je jouw tafel bij tafels99.nl laten samenstellen. De eerste stap is wellicht direct de belangrijkste: het kiezen van een tafelblad op maat. Zoals hierboven genoemd kun je bij ons kiezen uit een groot aantal verschillende vormen en afmetingen. Mocht de gewenste vorm of grootte hier nou niet bij zitten, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen voor een volledig gepersonaliseerd tafelblad op maat. Het is ook mogelijk de volgende stappen over te slaan en enkel een tafelblad op maat bij ons te bestellen. De volgende stap in het samenstellen van een volledige tafel is het kiezen van een onderstel. Dit onderstel kan verschillende vormen hebben en van metaal of hout vervaardigd worden. Tenslotte moet je de afwerking en kleur van jouw eigen tafel nog kiezen.

Advies en kopen

Als je twijfelt over wat voor soort tafel je in jouw woning wilt, kun je altijd bij ons langskomen in onze showroom. In deze showroom in Zevenaar kun je de verschillende modellen komen bekijken of advies op maat inwinnen. Onze interieurexperts helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0316-331406 of mailen naar tafels@99webshops.nl. Wanneer jouw ideale tafel niet in ons assortiment te vinden is, kun je er ook voor kiezen om een tafel op maat te laten maken.

Bij ons krijgt u de keuze om uw unieke tafel zelf samen te stellen

1. Kies je tafelblad

2. Kies het onderstel

3. Kies de afwerking en de kleur

Kom langs in de woonwinkel in Zevenaar en krijg vrijblijvend advies van een interieurdesigner.