• Klantbeoordeling:
  • Showroom 6 dagen per week geopend
  • Tel: 0316 341300

Tafel op maat

Bezig met laden...

Maatwerk

Ondanks dat we een grote collectie tafels op onze website hebben staan, kan het natuurlijk zo zijn dat er net niet bij staat wat je zoekt. Gelukkig kun je bij ons terecht voor een tafel op maat. Dus wil je de tafel smaller, breder of langer dan op onze website vermeld staat, dan is dit in 99% van de gevallen mogelijk. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en dan helpen we je graag met het maken van de tafel geheel naar jouw wensen. Uiteraard adviseren wij je graag over wat technish mogelijk is en wat de praktische voor- en nadelen zijn van ieder ontwerp. Mail ons jouw schets, foto of (3D)ontwerp in inclusief afmetingen en specifieke wensen en wij stellen een vrijblijvende offerte op. Heb je een idee, maar wil je eerst een 3D schets vanuit ons? Dat kan natuurlijk ook,

Maar misschien zoek je geen tafel, maar wel een eiken keukenblad of wastafelblad, (zwevende) schappen, planken en vensterbanken of andere eikenhouten meubels? Of wil je bijvoorbeeld ingevreezde stopcontacten in jouw tafel? Lees dan snel verder, want ook daar kunnen wij veel voor jou betekenen.

Neem contact op...
Tafels op maat
tafel op maat

Een afwijkende maat

Breder, smaller, korter of langer, geen wens is te gek. Vrijwel alle maten zijn mogelijk. Tot en met 300cm hebben wij doorgaans op voorraad en kan in dat geval al binnen 10-15 werkdagen geleverd worden. Voor speciale maten zit er meestal een levertijd van 6-8 weken.

Wil je een afwijkende maat tafel? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Een afwijkende vorm

Buiten rechthoekig, vierkant, rond of ovaal, kunnen wij de tafel in elk gewenste vorm maken. Denk bijvoorbeeld aan een half of Deens ovale tafel, een compleet afgeronde tafel, of wellicht heb je wel een andere vorm in gedachte. Doordat wij een CNC freesmachine tot onze beschikking hebben, kunnen wij de meest complexe vormen uit het hout frezen.

Wil je een afwijkende vorm tafel? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Neem contact op
Tafels op maat
Tafel op maat

Een speciaal onderstel

Is een onderstel niet precies wat je zoekt? Geen probleem, wij kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden! Bijvoorbeeld het Stockholm onderstel, deze heeft van zichzelf ruitvormige kokers en een klant wilde graag ronde kokers. Maar ook qua kleuren is veel te realiseren. Metalen poten leveren wij standaard in zwart, antraciet of wit en de houten onderstellen worden normaliter in dezelfde kleur als de tafel gemaakt. Dit hoeft natuurlijk niet, beide houten poten en metalen poten kunnen in alle RAL kleuren geleverd worden.

Wil je een speciaal onderstel of een andere kleur? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

(Zwevende) schappen, planken en vensterbanken

De rest van het interieur passend maken bij jouw tafel? Dan kun je ook gaan voor eiken schappen. Deze kunnen onzichtbaar opgehangen worden. Ook kan er een eiken plank gemaakt worden voor op jouw tv meubel of dressoir. Maak het plaatje compleet met eikenhouten vensterbanken.

Wil je een schap, plank of vensterbank?

Neem contact op
Tafel op maat
Tafel op maat

Keukenblad/aanrecht en wastafelbladen

Ook voor jouw keuken of badkamer kunnen wij iets betekenen.

We behandelen dit meubel met een sterke beschermende lak, Pallmann Pall-X Pure, dit is een watergedragen 2 componenten parketlak met een natuurlijke matte uitstraling en bied uitstekende bescherming.

Wil je jouw keuken of badkamer voorzien van een eiken meubel? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Andere eikenhouten meubelen

Het kan natuurlijk zijn dat je iets bijzonders zoekt, iets wat je nergens nog hebt kunt vinden. Kom dan gerust naar ons toe met jouw idee of schets en dan kijken wij naar wat mogelijk is.

Wil je een eikenmeubel op maat?

Neem contact op

Andere voorbeelden van maatwerk

Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat Tafel op maat

In onze webshop kun je een ruime keuze aan tafels terug vinden. We hebben de tafels in allerlei vormen namelijk rond, recht ,vierkant, ovaal, deens ovaal. De rechthoekige bladen zijn zowel met een rechte rand als boomstamrand te verkrijgen. Daarnaast bieden we ook een stuk maatwerk aan; met onze frees machine kunnen we elke vorm naar wens maken.

De tafels die onder “standaard” afmetingen vallen zijn uit voorraad leverbaar. Dit betreft tafels welke of glad geschuurd, of geborsteld zijn. De volgende afmetingen vallen bij ons onder standaard:

Rechthoekig:Rond:Vierkant:
160x90100x100 
180x90110x110 
180x100120x120 
200x100  
220x100  
240x100  
260x100  
280x100  
300x100